Úvod / Články / Fontány / Interiérové fontány - Zažite prirodzené čaro vody
Tlačiť

Interiérové fontány - Zažite prirodzené čaro vody

Voda už tisícročia symbolizuje život, zdravie, čistotu a bohatstvo. Je prírodným elementom a základom všetkého života na Zemi. S energiou pochádzajúcou z tejto prírodnej sily, budete môcť zvýšiť svoj blahobyt a kvalitu života.

Bytové interiérové fontány

Interiérové fontány a vodné steny prinesú zvláštnu atmosféru do akejkoľvek miestnosti, v ktorej sú umiestnené. Jednou z mnohých výhod sú upokojujúce zvuky vody, ktoré prinášajú pocit pokoja a pomáhajú zabudnúť na stres. Vodné prvky radi využívajú aj dizajneri na skrášlenie a oživenie vnútorných priestorov.

Umiestnenie interiérovej fontány vo Vašej firme dodá pridanú hodnotu a zmení vzhľad miestnosti v jedinom okamihu. Vďaka vodnej atrakcii vo vstupnej hale, v kancelárii či recepcii ľahšie vytvoríte upokojujúcu atmosféru pre Vašich klientov či personál. Ďalšou pridanou hodnotou je umiestnenie firemného loga alebo sloganu na fontány, čím určite vzbudíte záujem Vašich potencionálnych zákazníkov.

Vďaka širokému sortimentu vodných atrakcií, interiérových fontán, zvlhčovačov vzduchu a príslušenstvu, vám ponúkame rôzne možnosti, ako oživiť váš obytný priestor alebo kanceláriu harmonickou atmosférou.

Keramické fontánky

Domáce keramické fontány v troch farebných prevedeniach. Voda v nich pomocou čerpadielka preteká cez stupňovité kaskády. Pri výrobe týchto fontán použitý  veľmi kvalitný íl. Naše keramické interiérové ​​fontány majú túto preto vysokú kvalitu. Povrch je dokončený pri teplote 1255 C. Táto vynikajúca konečná úprava garantuje neobmedzenú trvanlivosť. Keramické fontánky doporučujeme umiestniť na stól alebo do zimnej záhrady, kde vytvoria príjemnú atmosféru.

 

Fontánky z prírodného kameňa, kombinácia prírodného kameňa s nerezom

Tieto interiérové fontánky majú elegantný, moderný vzhľad. Voda steká po stenách z kameňa, ktorá je nasvietená. Očarujúce bytové alebo kancelárske doplnky, ktoré Vám prinesú pokoj a harmóniu.

Vodné steny

Nielen, že sú vodné steny ideálne pre Váš domov, ale ako jedinečné umelecké dielo na odbúranie stresu a relaxáciu, sú rovnako skvelé aj pre komerčné prostredie. Umiestnite vodnú stenu do čakárne, kancelárie či na recpciu.
 

Domáce zvlhčovače a vyvíjače hmly

Zvlhčovače vzduchu čistia vzduch od peľu či prachu, zabraňujú vysušovaniu sliznice a tým vytvárajú príjemné prostredie nie len pre alergikov a astmatikov. Vyvíjače hmly v nerezovom prevedení. Unikátne zariadenia vhodné pre domáce použitie, ktoré vytvárajú hmlu z vody a veľmi účinne zvlhčujú vzduch. Vyvýjače hmly sú ideálne na použitie v akváriu, teráriu, vnútornej fontánke jazierku či na zvýraznenie efektu potokov a kaskád.

 

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Vybrané články

Ako bojovať proti zamrznutiu jazierka?

Ako bojovať proti zamrznutiu jazierka?

Jazierko a procesy v ňom zostávajú aktívne aj v zime keď je jazierko pokryté ľadom. Odhnívajúce zvyšky rastlín…

Vodné prvky z Corten ocele

Vodné prvky z Corten ocele

Corten je názov špeciálnej ocele, ktorá je pre jej vzhľad čoraz viac populárna aj na využitie v záhradnej architektúre.…

Komentáre k článku

Doposiaľ nebol pridaný žiadny komentár.

Komentáre môžu pridávať len registrovaní užívatelia.

Vyberáme z nášho e-shopu

Oase MAXI II 4,0 KW / 400V

OAse - Vyradene produkty

Oase MAXI II 4,0 KW / 400V

8 531,05 €

Oase MIDI II 1,1KW / 230

OAse - Vyradene produkty

Oase MIDI II 1,1KW / 230

6 171,38 €