Úvod / Články / Závlahy a záhrada / 12V záhradné osvetlenie Garden Lights
Tlačiť

12V záhradné osvetlenie Garden Lights

Garden Lights predstavujú systém jednoducho zaplatiteľného záhradného vonkajšieho osvetlenia s ľahkou inštaláciou. Vďaka širokej škále svietidiel a príslušenstva si navrhnete ideálny systém pre Váš exteriér.

Na inštaláciu systému Garden Lights nie je nutné volať odborníka. Môžete si ju urobiť sami! Vo väčšine záhrad postačuje jedna centrálna 230V prípojka na osvetlenie celej záhrady cez 12V transformátor čo je jednoduché a bezpečné. Pri 12V systéme nie je potrebné ukladať káble do veľkej hĺbky pod zem. Na rozdiel od 230V systémov, pri ktorých je nutné káble umiestniť minimálne pol metra pod povrch. Maximálna dĺžka kábla od transformátora k osvetleniu pomocou LED je najviac 50 metrov a pomocou halogénu najviac 35 metrov. Pre zvýšenie bezpečia okolia vášho domu a záhrady, môžete použiť 12V pohybový senzor alebo 12V programovateľný súmrakový senzor. 12V sadou diaľkového ovládača a prijímača viete zapínať a vypínať až deväť skupín svietidiel. Tieto skupiny si môžete vytvoriť a naprogramovať sami.

Postup pri návrhu osvetlenia: 

1. Voľba osvetlenia

Vyberte si vhodné osvetlenia z našej ponuky. Široká ponuka svetiel zahŕňa bodové, nástenné , vstavané či sĺpikové svietidlá. 

2.  Voľba transformátora

Výkon vybraného transformátora (21, 60, alebo 150 W) musí byť vyšší ako celkový súčet príkonu vami vybratého osvetlenia.

3.  Voľba kábla

Voľba káblov – hlavný kábel, káblový rozdeľovač alebo predlžovací kábel si vyberáme v závislosti od výberu typu transformátora. Ak ste zvolili 21W, alebo 60W transformátor, vyberte si 10 m SPT-1W hlavný kábel. Ak si váš systém vyžaduje 150 W transformátor, odporúčame použiť 15 m SPT-3W hlavný kábel, prípadne môžete rovno začať s káblovým rozvodom, alebo s predlžovacím káblom.

 

Systém Plug and Play znamená jednoduchú inštaláciu osvetlenia záhrady. Osvetľovaciu techniku Garden Lights si môžete ľahko a bezpečne nainštalovať bez odborných znalostí, stačí dodržiavať návod. Každá lampa je dodávaná s dvojmetrovým, alebo trojmetrovým káblom s konektorom odolným voči striekajúcej vode a pripojiteľným na káble nízkeho napätia. Všetky káble a transformátory sú taktiež odolné voči striekajúcej vode a je možné ich navzájom jednoducho spájať.

 

 

  • Veľmi jednoduchý a bezpečný návrh, inštalácia a neskôr zmena vlastného plánu osvetlenia.

  • Jednoduchý systém napojenia káblov a osvetlenia.

  • Šetríte energiu využitím LED svetelných zdrojov.

 

12V záhradné osvetlenie nájdete v našom eshope

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Vybrané články

Kategórie BIObazénov

Kategórie BIObazénov

Vo vyspelých krajinách je tento štýl kúpania veľmi populárny. BIObazény nie je potrebné počas sezóny chemicky…

Príprava jazierka na zimu

Príprava jazierka na zimu

Čo spraviť s jazierkom pred zimou? Kedy schovať technológiu? Treba kŕmiť ryby aj v zime? Ako prezimovať lekná?

Komentáre k článku

Doposiaľ nebol pridaný žiadny komentár.

Komentáre môžu pridávať len registrovaní užívatelia.

Vyberáme z nášho e-shopu

Oase MIDI II 1,1KW / 230

OAse - Vyradene produkty

Oase MIDI II 1,1KW / 230

6 171,38 €

Oase MAXI II 4,0 KW / 400V

OAse - Vyradene produkty

Oase MAXI II 4,0 KW / 400V

8 531,05 €