Úvod / Články / Čerpacia technológia / Inteligentné využitie vody - čerpadlá značky OASE
Tlačiť

Inteligentné využitie vody - čerpadlá značky OASE

Predstavujeme katalóg čerpadiel značky OASE

Inteligentné využitie vody – čerpadlá značky OASE

Voda ako v dome tak aj na záhrade je vždy potrebná. OASE ponúka pre každé použitie chytré a spoľahlivé riešenia, ktoré spĺňajú i tie najvyššie nároky na zásobovanie vodou. Inteligentné záhradné čerpadlá a domáce vodné automaty série ProMax alebo robustné ponorné čerpadlá s integrovanou automatikou sa postarajú o nepretržitú dodávku vody – efektívne a šetrne k prírodným zdrojom.

Dovoľujeme si vám predstaviť radu čerpadiel ProMax:

ProMax Garden Classic – záhradné čerpadlo ponúkané v dvoch verziách – ProMax Garden Classic 3000 a 4500. Čerpadlo sa vyznačuje mimoriadne tichým chodom vďaka hydraulickému púzdru zo šedej zliatiny. Z predností čerpadiel môžeme vyzdvihnúť atraktívny pomer výkonu prečerpávania k tlaku voda a príkonu – (4,1 bar, 2900 l/hod a cca 600 W prípadne 4,4 bar, 4200 l/hod. a cca 900 W). Obe čerpadlá sú vybavené dobre viditeľným páčkovým spínačom modrej farby. Čerpadlo má zabudované stabilné madlo pre príjemné nosenie.

ProMax Garden – záhradné čerpadlo s integrovaným predfiltrom v troch verziách – ProMax Garden 3500, 5000 a 6000/5. Vďaka predfiltru sa hydraulika čerpadla oveľa rýchlejšie naplní vodou bez nutnosti použitia lievika. V čerpadlách je integrovaný spätný ventil pre pohodlné prvé naplnenie /zavodnenie čerpadla/. Chcel by som poukázať na prednosti čerpadla ProMax Garden 6000/5. Medzi hlavné prednosti patrí:
- tichý chod vďaka päťstupňovou technikou čerpacích kôl  v kombinácii s veľkoobjemovou optimalizovanou hydraulickou jednotkou z platu vyztuženého sklenným vláknom.
- Kontrola prietoku a termická ochrana proti chodu na sucho
- Čerpadlo sa po jednoduchom stračení tlačítka prepne do pohotovostného režimu pripraveného k chodu s externým tlakovým spínačom
- Modré a červené diody na zadnej časti madla zrozumiteľne indikujú stav chodu čerpadla

ProMax Garden Automatic – domáci vodný automat dostupný v 4 verziách – ProMax Garden Automatic 3500, 4000, 5000, 6000/. Ihneď, ako je domáci vodný automat nainštalovaný je pripravený pre ďalšie použitie a začne s prečerpávaním vody v potrebnom množstve ihneď pri otvorení vodného kohútika. Tieto čerpadlá sú vybavené predfiltrom, integrovaným zpätným ventilom, ochranou proti chodu na sucho rovnako ako aj pätstupňovým čerpacím systémom (typ 6000/S) sú tieto čerpadlá dokonalým pomocníkom pre zásobovanie vody pre dom a záhradu.

ProMax Pressure Well – automatické čerpadlo pre hlboké studne dostupný v 2 verziách – ProMax Pressure Well. Vďaka integrovanému tlakovému spínaču s kontrolou prietoku sa jednoducho inštalujú a bezpečne prevádzkujú. So svojim osemstupňovým čerpacím systémom vytvárajú tieto čerpadlá tlak až do 5,7 bar pre silné a rýchle zavodnenie a taktiež pre náročné zásobovanie domácnosti vodou. Hlavnou výhodou automatického ponorného tlakového čerpadla ProMax Pressure je jeho možnosť inštalácie vo vertikálnej ako aj horizontálnej polohe vďaka podstavcu – „nohe“ pre použitie v cisternách s gumovými nástavcami k redukcii hluku.

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Vybrané články

Ako bojovať proti zamrznutiu jazierka?

Ako bojovať proti zamrznutiu jazierka?

Jazierko a procesy v ňom zostávajú aktívne aj v zime keď je jazierko pokryté ľadom. Odhnívajúce zvyšky rastlín…

Vodné prvky z Corten ocele

Vodné prvky z Corten ocele

Corten je názov špeciálnej ocele, ktorá je pre jej vzhľad čoraz viac populárna aj na využitie v záhradnej architektúre.…

Komentáre k článku

Doposiaľ nebol pridaný žiadny komentár.

Komentáre môžu pridávať len registrovaní užívatelia.

Vyberáme z nášho e-shopu

Oase MIDI II 1,1KW / 230

OAse - Vyradene produkty

Oase MIDI II 1,1KW / 230

6 171,38 €

Oase MAXI II 4,0 KW / 400V

OAse - Vyradene produkty

Oase MAXI II 4,0 KW / 400V

8 531,05 €