Úvod / Články / Závlahy a záhrada / Spoločnosť HUNTER
Tlačiť

Spoločnosť HUNTER

Týchto zopár riadkov bude venovane predstaveniu spoločnosti HUNTER, ktorej produkty taktiež ponúkame ako profi zavlažovacie komponenty svetovej kvality.

Spoločnosť Hunter so sídlom v San Marcos v Kalifornii od roku 1981 sa zameriava na výrobu produktov, ktoré umožňujú zavlažovacím odborníkom vytvárať riešenia, ktoré využívajú čo najmenej vody a energie na vytvorenie optimálnej krajinnej funkcie a atmosféry.

Hunter Industries je svetový výrobca produktov pre zavlažovanie, vonkajšie osvetlenie, dávkovaciu techniku ​​a zákazkovú výrobu. Hunter company aj ako rodinná spoločnosť ponúka celé spektrum energeticky a energeticky efektívnych riešení pre rezidenčné, komerčné, komunálne a poľnohospodárske aplikácie. Súčasná produktová rada zavlažovacích systémov Hunter, navrhnutá s ohľadom na požiadavky odborníkov na zavlažovanie, zahŕňa vyskakovacie rotory poháňané ozubeným kolesom, vysokoúčinné rotačné trysky, postrekovače, ventily, ovládače, centrálne ovládače, profesionálne kvapkanie krajiny a snímače počasia.

Ako a kde to vsetko začalo...

Hunter Industries založil priekopník v zavlažovacom priemysle a podnikateľ Edwin „Ed“ Hunter s pomocou svojich synov Paula a Richarda a dcéry Ann. V roku 1983 predstavil malý tím Hunter do sveta zavlažovania ozubený rotor s PGP. Tento proprietárny produkt začal v priemysle zavlažovania krajiny nazývanom „The Rotor Revolution“. Vďaka úspechu ako efektívneho a spoľahlivého produktu sa Hunter rýchlo dostal na mapu uznávaného výrobcu zavlažovacích zariadení. V roku 1985, s rastúcim dopytom po PGP, spoločnosť Hunter otvorila medzinárodné distribučné kanály v Austrálii a Európe.

Od roku 1994 závlaha...

Do roku 1994 sa katalóg Hunter rozšíril o rotory, postreky, ventily a ovládače na krátke a veľké vzdialenosti. Keď bola spoločnosť stabilná a svetlá budúcnosť, Ed odišiel do dôchodku v roku 1994. Ďalším vodcom spoločnosti Hunter Industries by bol Edov syn Richard, uznávaný inžinier a podnikateľ. V priebehu 90. rokov a do nového tisícročia sa Hunter rozrástol a stal sa lídrom na trhu s komponentmi zavlažovacích systémov pre rezidenčné, obchodné a golfové ihriská.Produktová rada teraz zahŕňa produkty od rotorov, ktoré sa pohybujú medzi 10 až 160 stopami, MP Rotator šetriaci vodu, klimatické regulátory zavlažovania, ventily vyrobené tak, aby vydržali 220 PSI, plne modulárne Ovládače I-Core, veľmi populárne bytové ovládače X-Core, podpovrchové zavlažovacie Eco-Mat, Professional Landscape Dripline so zabudovanými spätnými ventilmi a niekoľko robustných možností centrálneho ovládania.

Hunter sa zaviazal vyrábať výrobky špičkovej kvality, ktoré využívajú iba vodu a energiu potrebnú na efektívne vykonanie práce.

https://www.youtube.com/watch?v=Ocx-RTL73o4&feature=youtu.be

 

 

Galéria k článku

K článku neboli pridané žiadne iné obrázky.

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Vybrané články

Ako bojovať proti zamrznutiu jazierka?

Ako bojovať proti zamrznutiu jazierka?

Jazierko a procesy v ňom zostávajú aktívne aj v zime keď je jazierko pokryté ľadom. Odhnívajúce zvyšky rastlín…

Vodné prvky z Corten ocele

Vodné prvky z Corten ocele

Corten je názov špeciálnej ocele, ktorá je pre jej vzhľad čoraz viac populárna aj na využitie v záhradnej architektúre.…

Komentáre k článku

Doposiaľ nebol pridaný žiadny komentár.

Komentáre môžu pridávať len registrovaní užívatelia.

Vyberáme z nášho e-shopu

Oase MIDI II 1,1KW / 230

OAse - Vyradene produkty

Oase MIDI II 1,1KW / 230

6 171,38 €

Oase MAXI II 4,0 KW / 400V

OAse - Vyradene produkty

Oase MAXI II 4,0 KW / 400V

8 531,05 €