Oase biOrb

Firma Oase Group so sídlom v Nemecku prevzala začiatkom roka 2016 výrobcu akvárií Reef One Ltd. Anglická spoločnosť Reef One je úspešná najmä svojou značkou biOrb. Pod touto značkou vyrába prémiové akváriá, ktoré sú známe svojím jedinečným dizajnom, vysokou kvalitou servisom a inováciami.

Akváriá BiOrb sú moderné dizajnové akváriá, ktorých údržbu zvládne úplne každý. Unikátny systém filtračného mechanizmu v spodnej časti zabezpečí, že na údržbu postačí iba raz mesačne vymeniť filtračnú náplň a tretinu vody. Akváriá majú jasný plochý predný a zadný panel, s veľmi zaujímavým LED osvetlením a mnohými ďalšími funkčnými prvkami. Vyrobené sú z akrylátu, čo je priezračný plast, ktorý vyzerá ako sklo, ale vyznačuje sa vlastnosťami, ktoré sklo v mnohom predčí. Sú pevnejšie, ľahšie a s niekoľkonásobne vyššou priezračnosťou. Akváriá biOrb ponúkajú viacero jedinečných dizajnov a bohaté množstvo doplnkov. Snahou Oase bude expandovať so značkou biOrb aj do terárií. Inovovoané modely 2016 tak zakúpite už pod značkou Oase biOrb.

 

 

Po akvizícii talianskej firmy EDEN S.r.l. v roku 2013 tak Oase natrvalo vstúpila do akváriového segmentu.  V novej akváriovej sezóne tak Oase ponúkne široké portfólio produktov. Okrem Edenu a Oase biOrbu pripravuje akváriový program Oase Aquatics.

 

 

 

Produkty Oase biOrb ako aj Oase Aquaristik zakúpite čoskoro na našej stránke v sekcii Akvaristika

 

 

 

Galéria k článku

Prílohy

K článku neboli pridané žiadne prílohy.

Vybrané články

Ako bojovať proti zamrznutiu jazierka?

Ako bojovať proti zamrznutiu jazierka?

Jazierko a procesy v ňom zostávajú aktívne aj v zime keď je jazierko pokryté ľadom. Odhnívajúce zvyšky rastlín…

Vodné prvky z Corten ocele

Vodné prvky z Corten ocele

Corten je názov špeciálnej ocele, ktorá je pre jej vzhľad čoraz viac populárna aj na využitie v záhradnej architektúre.…

Komentáre k článku

Doposiaľ nebol pridaný žiadny komentár.

Komentáre môžu pridávať len registrovaní užívatelia.

Vyberáme z nášho e-shopu

Oase MIDI II 1,1KW / 230

OAse - Vyradene produkty

Oase MIDI II 1,1KW / 230

6 171,38 €

Oase MAXI II 4,0 KW / 400V

OAse - Vyradene produkty

Oase MAXI II 4,0 KW / 400V

8 531,05 €